100K OPEN AIR: PRVNÍ ROČNÍK SLIBUJE NEZAPOMENUTELNÝ HUDEBNÍ ZÁŽITEK V PLÁŽOVÉM PARKU

Beach Park Mlékojedy, 23.6.2023 - 100K Open Air, nejnovější festival, který propojuje kvalitní hudbu a pohodovou atmosféru, se chystá přivítat své návštěvníky na slavnostním prvním ročníku. Tento jedinečný hudební zážitek představuje spojení energie interprety ze světa 100Ky a speciální hosty, kteří zahřejí srdce posluchačů.

První ročník 100K Open Air se uskuteční v idylickém prostředí Beach Parku v obci Mlékojedy, nedaleko Neratovic ve Středních Čechách, a to 23.6.2023 od 16:20. Plážový park u vody poskytne ideální prostředí pro festival, který slibuje nezapomenutelné hudební vystoupení.

Na hlavní stage se představí nejvýznamnější interprety ze světa 100Ky, kteří svými vystoupeními rozproudí davy fanoušků. Naši hvězdy, včetně Vercetti CG, Shaka CG, Forest Blunt CG, Spack DS, Mek CG, Doni DS a Dj Travis CG, předvedou své nejlepší skladby a přenesou posluchače do atmosféry jedinečného hudebního zážitku. Moderátory celého festivalu budou charismatičtí Milionovej a Doni, který zajistí, že program bude nejen plný skvělé hudby, ale také interakce s publikem a nezapomenutelných momentů.

Po skončení hlavního programu se návštěvníci mohou těšit na neodolatelnou Afterparty, kterou hostí renomovaný DJ Witas z HouseControlz. Tato exkluzivní taneční akce nabídne prostor pro uvolnění a další hudební zážitky. 100K Open Air si zakládá na kvalitním zvuku a pohodlném prostředí pro své fanoušky. Festival spolupracuje s partnery akce, mezi něž patří Stop zevling, LDM Production a Boom Events, kteří se podílejí na vytvoření nezapomenutelného prostředí.

Registrace na festival je již spuštěna a můžete se přihlásit na našich webových stránkách. Počet míst je omezen, proto doporučujeme zajistit si vstupenky co nejdříve.