COMPLETE VYSTOUPÍ 26. KVĚTNA V PRAZE! SOUTĚŽÍME O LÍSTKY!

Complete pochází z odlehlého města Perth a stal se jedním z nejrespektovanějších a nejuznávanějších mc’s v australském hip hopu. Od své kultovní pouliční hymny Blood Stained Nikes až po přelomové emotivní hity jako Roses a nedávno zlatem oceněný Jordan se Complete nesporně zapsal na rapové scéně, a to jak na místní, tak na zahraniční úrovni.

S více než 100 miliony zhlédnutí na všech streamovacích platformách si Complete díky své výrazně tvrdé upřímnosti k tématům, jako je duševní zdraví a závislost, v textech vytvořil silné spojení s věrnou armádou fanoušků, kteří se vcítí do poselství jeho hudby, zejména když je nejzranitelnější.

Při zkoumání jeho otevřené osobnosti, technické lyriky, smyslu pro humor a schopnosti poutavě vyprávět není divu, že se o něm mluví jako o mezinárodní hiphopové hvězdě. S tak oddanou fanouškovskou základnou, která se každým dnem rozrůstá víc a víc, se Complete stal nezastavitelnou silou a je na nejlepší cestě upevnit si pozici jednoho z největších australských mc’s všech dob.

O lístky soutěžíme tento týden v Chillu na Spinu u Romana, v pátek u Jirky