DANCE FLOOR ATTACK ZNOVU PŘILÁKÁ TANEČNÍ ŠPIČKU

V sobotu 21. ledna se v hradecké Denoche Music Hall již po osmnácté sejde česko-slovenská taneční špička, aby se zde utkala o titul Nejlepší česko-slovenská street dance crew.

. Jedna z nejprestižnějších tanečních událostí v Česku, kterou pořádá hradecká skupina T-BASS, je velkým lákadlem nejen pro taneční komunitu. Jedná se totiž jak o taneční soutěž formou atraktivních soubojů (tzv. battlů), tak především o velkou taneční show plnou dech beroucích tanečních výkonů, exhibicí i hudebních hostů, doprovázených profesionální světelnou a zvukovou kulisou. V porotě tradičně usednou, a své umění v exhibicích předvedou, taneční hvězdy světového formátu. Tentokrát pozvání přijali Nelson Ewande, Laura Nala a Perla (všichni z Francie). Za gramofony se potom postaví jeden z nejlepších světových battle DJs - DJ MA2T (rovněž z Francie). Moderátory budou letos poprvé pražští Alberto Gola a Pedro Feri, takže nebude nouze o vyhecovanou atmosféru.

Atmosféra DFA je již dlouhá léta pověstná svojí jedinečnou energií a rozhodně nenechává diváky ani na chvilku nudit. Start akce je naplánován již tradičně na 13 hod., a my tímto zveme všechny se zájmem uvidět velkou taneční i hudební show za účasti české i zahraniční taneční špičky. Vhodné i pro rodiny s dětmi.