DELIK, SUPA A JOZEF ENGERER VYDÁVAJÍ KONEČNĚ DEMO NA VINYLU

Delik, Supa a Jozef Engerer vydávají konečně Demo na vinylu, reedici Dobrí chlapci a přibalili k tomu i 3. video z nového alba Dobrí chlapci 4 s Tinou a ČisTym

Dobrí chlapci z Handlové vydali v říjnu album Dobrí chlapci 4, mají za sebou nabité křty v Praze, Brně nebo Bratislavě a aktuálně brázdí Čechy i Slovensko s novým repertoárem. Aby toho nebylo málo, nyní posílají fanouškům hned tři předvánoční dárky...

Tím prvním je vydání očekávaného vinylu Demo pod Sam System, kde skvěle zapadá do speciální edice 'Klasika na vinyle'. Prodej nesmrtelné klasiky se spouští 7.prosince na www.samsystem.sk a LP bude k dispozici v striktně limitovaném počtu. Nebude chybět ani release party 11.12.2022 (event prostor v na Štefanovičovej ulici), kde si můžeš vinyl nechat podepsat a nesmí chybět ani mikrokoncert.

Druhým dárkem je třetí klip z alba Dobrí Chlapci 4 a snová záležitost na hranici videoartu byla tentokrát svěřena režisérovi a dlouholetému kamarádovi Romeovi. Na kanále Ruka Hore najdeš video k singlu Slnko a Mesiac, kde hostuje Tina a Čis T, kteří nechybí ani v jeho obrazovém ztvárnění. Michal Romeo Dvořák využil tentokrát umělecká díla Ašota Haase, jednoho z nejzásadnějších slovenských umělců současnosti a pozorný divák ,,mistra,, zpozoruje i v několika záběrech videoklipu.

Posledním vánočním dárkem je reedice CD Dobrí Chlapci, Ruka Hore dává nyní možnost fanouškům doplnit chybějící CD nebo si koupit všechny 4 díly diskografie ve zvýhodněném sběratelském balení za 30 eur. Co je proto třeba udělat? stačí jet zajít na https://shop.rukahore.sk/moja-rec a vybrat si!

Album Dobrí Chlapci 4 je stejně jako merch stále k dispozici na ZDE, stejně tak si ho můžeš naposlouchat na všech digitálních platformách.

Shop a Streams