EKTOR POKŘTÍ ALBUM DETEKTOR III 10.3. V PRAZE!

„Jsem jí vytunil, vzal jsem jí na výlet,“ rapuje Ektor v novém odlehčeném videosinglu z očekávané desky Detektor III. Kdy završení úspěšné trilogie vyjde?

Asi málokdo nezaregistroval, že Ektor o sobě v posledních měsících nedával příliš vědět. V bulvárních článcích a na sociálních sítích se dokonce spekulovalo a fabulovalo o tom, že má jít do vězení, přičemž fanoušci mohli jen netrpělivě doufat a věřit, že ohlášené album Detektor III vážně vyjde, tak jak jim rapper slíbil.

Původně plánovaný termín je sice nenávratně pryč, o to víc snad ale potěší zpráva, že nyní je nosič opravdu na spadnutí a na světlo světa se dostane už tento měsíc. Přesné datum ještě není známo, ovšem to že se k releasu schyluje, potvrzuje právě teď i zbrusu nový videosingl Upgrade, kde se Ektor objevuje v pro něj trochu netypické poloze.

Kromě již zmíněného, uvolněně laděného singlu, doprovází příchod alba neodmyslitelně i jeho křty. Konkrétně pak 10. března v Praze, ve Foru Karlín, kam zbývají v prodeji poslední lístky na Goout.cz, a zároveň v bratislavském Edison Parku, kam Ektor se svým týmem dorazí o týden později, tedy 18. března. Závěrem, ale v neposlední řadě, je třeba zmínit také nový e-shop detektorgear.cz, kde už teď najdeš drop Upgrade merche.

Okaaay?! #okaaay #d3tektor #detektorgear

Lupeny na křest kupuj ZDE

Video