EKTOR S NOVÝM VIDEOKLIPEM DALŠÍ KAPITOLA

Další kapitola v Ektorově kariéře? Jeden z dlouhodobě nejúspěšnějších českých rapperů se kromě nadcházející nabušené festivalové sezóny podívá letos na podzim i do útrob pražské O2 areny. A rozhodně ne jako divák.

Ektor tak chce po více než 15 letech na scéně a vyprodaných klubech jako SaSaZu nebo Forum Karlín zdolat další metu, kterou před ním mnoho lidí z české rapové scény nezdolalo. Jestli se mu to podaří, se dozvíme 25. října ve zmíněné O2 areně, kde zazní průřez jeho největšími hity od začátku až po ty nejaktuálnější jako jsou King Kong, Bars a nejnověji taky Další kapitola.


Právě novinka s názvem Další kapitola dnes dostala svou vizuální podobu od týmu LOVE THEM WORK(s) ze Slovenska, kde natáčení zároveň probíhalo. Jedná se tak už o třetí singl, a my se ptáme, jedná se o předzvěst nového alba? Na odpověď si musíme počkat, jisté však je, že Ektorova novinka s produkcí od dvojice Hellion & Saint je právě online jak na YouTube, tak na streamovacích platformách a zároveň exkluzivně v playlistu rádia Spin.


Jak už je zvykem, k dostání je i tematický merch k singlu v podobě mikin a triček, které právě dropnuly na eshopu detektorgear.cz.


Lístky O2 arena:

https://www.ticketportal.cz/event/EKTOR
https://www.ticketmaster.cz/artist/ektor-vstupenky/1286014

Video