HOLYWOODSKÁ STAR MÍŘÍ DO PRAHY A VY MŮŽETE BÝT U TOHO

Světová legenda těch nejznámějších akčních filmů – Jean Claude Van Damme bude hlavní hvězdou velkolepého večera v pražském Sasazu. Agentura VDN Promo pořádá po Miku Tysonovi a Tysonu Furym dalším velkolepý event a názvem Noc s legendou. Tentokrát dorazí opravdová legenda samotný Jean – Claude Van Damme.

Jeden z nejslavnějších akčních filmových hrdinů všech dob už v Praze byl, tentokrát to bude však vůbec poprvé, co se mohou fanoušci se svým idolem plánovaně potkat. ,,Chtěli jsme navázat na naše úspěšné večery Noc s legendou a říkali jsme si s manželkou, že tentokrát bychom chtěli nějakého hollywoodského herce. Když se naskytla šance získat tak velkou hvězdu, šli jsme do toho. Jean - Claude Van Damme je světovou superstar se skvělým příběhem, který do našeho večera přesně zapadá", uvedl promotér VDN Promo Petr Větrovský.

Večer s názvem Noc s legendou se uskuteční 7.11. v pražském klubu Sasazu. Jean - Claude Van Damme tam bude vyprávět svůj pestrý příběh který začal karatistickou kariérou v Belgii.

Po mezinárodním úspěchu se rozhodl, že se stane hercem akčních filmů a odcestoval do Ameriky. Tam jeho cesta však nejdříve pořádně drhla. Nikdo o něj neměl zájem a tak se musel živit jako prodavač pizzy. Jednoho dne potkal slavného producenta akčních filmů Menahema Golana a udělal před jeho tváří svou pověstnou karatistickou otočku. Producent pookřál a pozval tehdejšího prodavače pizzy přece jen na schůzku. Po 7 hodinovém čekání před jeho kanceláří dostal mladý Jean - Claude Van Damme scénář na film Krvavý sport. Tento strastiplný začátek a určitě i jeho pokračování se majitele vstupenek dozví z úst samotného hrdiny. ,,Oproti ostatním večerům jsme změnili filozofii a teď budou v hledišti převažovat stoly. Diváci si tak budou moct užít svého hollywoodského hrdinu z komfortnějšího prostředí, než to bylo dříve. Do prodeje jdou samozřejmě i vstupenky na meet and greet. Je jich však omezené množství," vysvětlila jednatelka VDN Promo Jitka Větrovská.

Vstupenky jsou od dnešního dne v prodeji v síti Ticketstrem.cz a začínají od 1.490,- Kč. U stolu s občerstvením můžete sedět od 3.490,- Kč.