KENDRICK LAMAR V PRAZE! 10.10. v O2 ARENĚ!

HVĚZDA SVĚTOVÉHO RAPU KENDRICK LAMAR POPRVÉ V ČR! HVĚZDNÝ UMĚLEC VYRÁŽÍ NA MOHUTNÉ THE BIG STEPPERS TOUR, PŘI KTERÉM PŘEDSTAVÍ SVÉ NEJNOVĚJŠÍ ALBUM MR. MORALE & THE BIG STEPPERS!

Čtyřiatřicetiletý Kendrick Lamar Duckworth, rodák z kalifornského Comptonu, je pravděpodobně nejvlivnější rapper, hudební producent a skladatel současnosti. Svým významem je možné ho přirovnat snad jen k umělcům, jako je Bob Dylan nebo Miles Davis. Vydává komerčně úspěšná alba s ostrým sociálním komentářem, ohlasy moderního jazzu, funku a soulu a nápaditými videoklipy.

Je držitelem 14 cen Grammy a celé řady dalších cen( American Music awards, Billboard music awards, MTV Awards, Pulitzerova cena a další.), prodal přes sedmdesát milionů nosičů svých alb, která byla všechna oceněna platinovou deskou. Dnes vydává své páté netrpělivě očekávané samostatné album Mr. Morale& the Big Steppers. Právě k této desce se váže celé The Big Steppers Tour, na kterém spolu s ním vystoupí v O2 areně jako předskokani Baby Keem, bratranec Kendricka Lamara a sám producent a hudebník. Druhým předskokanem je Tanna Leone, kterou Kendrick Lamar vydává u svého labelu.

Vstupenky ZDE