MLADÝ PRODUCENT UNDER MY PILLOW VYDÁVÁ PRVNÍ SINGL!

Mladý producent Under My Pillow, jehož produkce jste mohli zaslechnout na albu Amonit od Paulieho Garanda, vydává svůj první singl s názvem All Day.

Poté co se, nejen produkčně, ale i textově, podílel na tvorbě tracků, jako jsou Starkids nebo Masky, se třiadvacetiletý rodák z Hořovic rozhodl vyzkoušet dráhu interpreta, a nyní přichází se svým prvním počinem. Track All Day v sobě kombinuje prvky Pop Rapu, House i RnB a je zároveň první ochutnávkou z nadcházejícího debutového alba, které má vyjít na konci září.

„Chtěl jsem, aby All Day byl můj první singl, jelikož si myslím, že se jedná o fresh věc, která se skvěle hodí k tomu pomyslnému konci léta, protože v sobě pořád má takový ten slunečný chill vibe, ale zároveň už je tam ta lehká melancholie a nostalgie, spojená s koncem dalšího léta.“

K singlu vychází také videoklip, o který se postaral režisér Ondřej Kudyn a.k.a. Drew z Native Films. Track All Day můžeš najít na YouTube, i na všech streamovacích platformách. Under My Pillow můžeš sledovat na jeho Instagramu, nebo Tik Toku.

Video

Zpět