ORION A ČIS T + CUT DEM V SOBOTU 12.11 VE STORM CLUBU

Orion a PSH stejně jako Čistychov a Názov Stavby jsou pojmy, které se nesmazatelně zapsali do historie CZ/SK hip hopu! Jeden je z pražského Jižního města, druhý s bratislavské Petržalky a oba se na poli československého rapu pohybují víc než dvě dekády. Během let spolu pracovali na několika skladbách a projektech a oba se úspěšně poprali i se svou sólo tvorbou. 12.listopadu proběhne v pražském Storm clubu mejdan věnovaný jejich společných hitovkám a dojde i na to nejlepší z jejich sólo repertoáru. Jejich první společnou klubovou show, by neměl zmeškat žádný fanoušek domácího hip hopu…

Tenhle společný showcase vznikl vlastně náhodou pro letošní ročník Stop Zevling festivalu, ale vystoupení trojky Orion - Čistychov - DJ Cut Dem sklidilo víc než pozitivní reakce a přítomné show dvou rappaz a Dje bez playbacku a spešl efektů nadchla a proto se pánové rozhodli, že budou ve společném vystupování pokračovat, protože jim to společně funguje víc než skvěle. V sobotu 12.listopadu si tedy své úspěšné vystoupení zopakují a podpoří je DJs: Poeta, Double J a Rime One.

Na místě budou k mání stánky PragueCBDshopu a brandu RiverSign a očekávat se dá mejdan až do rána jako za starých dobrých časů, kdy kluci začínali na strahovském klubu 007. Vstupenky lze pořídit v předprodeji na goout.net.