PIO SQUAD OHLAŠUJÍ NOVÉ ALBUM TORZO

Pio Squad vydávají za dva týdny svoje nové album Torzo, ale ještě než se fanouškové dočkají kompletní desky, posílají boys z Jihlavy malou ochutnávku v podobě tracku Největší party namotávka, který není tak úplně tradiční ukázkou z repertoáru ,,jižních pionýrů,,. Ten se stejně jako celé album nahrával pod dohledem Dje Cut Dema v jeho pražském studiu Sonic State a mix a mastering se odehrál pod taktovkou Audiogarden studia.

Pio Squad chystají ve svém jihlavském hometownu dvojitý křest alba 17.12. v prostoru Projekt Dirty Family a kromě Torza se bude křtít i Eurodelova deska Indigo a to není zdaleka všechno. Pánové nachystali pro tento mejdan line up, pro který se vyplatí dorazit i z jiných koutů republiky. Jako hosté dorazí totiž James Cole s Ristem, Slovensko bude reprezentovat Čis T, rap a beaty ze severu pak Drogy D a Kubake a mladou nadějnou krev zastoupí pražská BABY G nebo Issa Me Mario z okruhu 58G. I za gramofony se můžeš těšit na silnou sestavu DJs: Flux, Cut Dem, Karaoke Tundra nebo Poeta.

Na místě bude možné zakoupit cd Torzo včetně merche k albu nebo Poetovu knihu Českej rap, kterou si rovnou můžeš nechat od Poeho i dalších přítomných na místě i podepsat. Před sobotním večírkem proběhne 17. prosince odpoledne v Jihlavě graffiti jam na legendární Mostecké ulici. Křest je omezen menší kapacitou klubu, proto doporučujeme včas zakoupit vstupenky ve zvýhodněném předprodeji!

Premiéra 2.12.2022 v 18:00

Křest alba Jihlava 17.12.2022

EVENT a PŘEDPRODEJ