RÁDIO SPIN MÁ PRO TEBE LUXUSNÍ VÍKENDOVEJ POBYT PRO DVA

Co si na chvíli hodit nohy na stůl a dát relax? A když si ty nohy na stůl hodíš v tom nejluxusnějším lázeňskym hotelu Chariclea (čti Chariklea) v Poděbradech, k tomu přidáš bazén a wellnes, budeš se mít nejvíc luxusně. Co musíš udělat? Upaluj na instagram, dej follow spinradio, dej follow lázně poděbrady a do komentu napiš, s kym by sis takovejhle relax dopřál. A pak? Pak už jen poslouchej ve čtvrtek ráno Spin ráno s Anežkou a Danem. Kolem půl devátý se dozvíš, kdo si tenhle mega super víkend v lázních bude moc užít. Upaluj na náš instagram. Držíme Ti pěsti.

A pokud Tě zajímá, co na Tebe čeká, tak čti dál. Víkend strávíš v nově otevřeném hotelu, který Ti nabízí bazén i moderní wellness. Hotel Chariclea má čtyři hvězdičky, ktaže se tu budeš cítit jako v bavlnce. Kromě luxusního ubytování v designových dvoulůžkových pokojích a šesti apartmánech, zde naleznete steakovou restauraci ´´O mase´´ s terasou a výhledem do lázeňského parku, koupele, masáže, pohybový sál a také téměř 20 metrový plavecký bazén, vířivky, finskou a parní saunu i Kneippův chodník vhodný pro rehabilitace. Mezi přednosti hotelu nesmíme opomenout zařadit unikátní výhled do parku a kulturní scénu. Tu budete mít z hotelové restaurace a části pokojů jako na dlani.

Ve všech prostorách hotelu byly použity funkční a kvalitní materiály. Hlavním záměrem rekonstrukce bylo umožnit co nejkvalitnější odpočinek a nezapomenutelný zážitek. Prostory jsou plné barevných kontrastů a her se světlem, které prostory opticky zvětšují a umocňují relaxační atmosféru. Nad bazénem se vznáší hvězdné nebe. O návrhy rekonstrukce se postaral architekt Petr Hák se svým týmem. Hotel Chariclea dostal pojmenování po kněžně Chariclee Hohenlohe-Schillingsfürst, aristokratce a štědré poděbradské mecenášce, která byla manželkou knížete Filipa Arnošta, zakladatele poděbradských lázní. I jeden z pramenů Poděbradky nese její jméno.

Klikni si na www.lazne-podebrady.cz, ať víš víc. Držíme Ti palce.