RENNE DANG ZVE NA PODZIMNÍ TOUR S ALBEM NAVZDORY

Fanoušci Renneho Danga se mají na co těšit! Renne Dang, talentovaný hudebník a interpret, vyráží na podzimní koncertní tour s jeho nejnovějším albem "Navzdory". Ve vybraných klubech po celé ČR představí svou unikátní show s živou kapelou.

Toto album se stalo významným milníkem v hudební kariéře Renneho Danga a osobně ho označuje za svou poslední rapovou desku. Nicméně zůstává věrný svému zvyku experimentovat s různými hudebními žánry a přináší do své tvorby hluboké texty, které rezonují s rozmanitým publikem.

Koncertní turné "Navzdory" zahrnuje celkem devět zastávek, a to na různých místech po celé České republice. Začátek této mimořádné cesty bude ve městě, které má pro Renneho zvláštní význam - v jeho domovských východních Čechách, konkrétně v Kostelci nad Orlicí. Odtud se tour přesune do pulsujícího srdce země, do Prahy, kde proběhne slavnostní křest alba. Na obou zastávkách se Renne Dang představí fanouškům na čerstvém vzduchu a pod širým nebem společně se zajímavými hosty. Chomutov, České Budějovice, Olomouc, Plzeň, Ostrava, Brno a Liberec jsou dalšími městy, která se mohou těšit na intenzivní hudební zážitek.

Pokud jste fanouškem Renneho Danga nebo jednoduše toužíte po autentickém hudebním zážitku, neváhejte a předobjednejte si lístky na jeho koncertní turné "Navzdory" za zvýhodněnou cenu.