VÝROČNÍ HITPARÁDA SPIN FRESH HITS JE ZA NÁMI

Další rok je za náma a jak je dobrý zvykem, musíme trochu zabilancovat nad tím, co všechno se událo a to i tady v rámci CZ/SK hitparády SPIN FRESH HITS! Který track byl tím nejúspěšnějším? Podrobnosti i pořadí sleduj zde!

V prvé řadě je na místě poděkovat hlavně vám Spinnerům, kteří do hitparády týden, co týden hlasujete a určujete pořadí vašich oblíbených tracků. A že jste se v roce 2022 opravdu činili!

Počet hlasů vzrostl řádově o desítky procent a možná i díky tomu se výsledky měnily mnohem dynamičtěji a méně čitelně oproti minulým letům.

Bylo téměř vzácností, když nějaký interpret obhájil vítězství dvakrát, nebo dokonce třikrát po sobě. To se letos povedlo pouze absolutnímu vítězi - tracku BABY & BENZO od PTK a YZA.

Když už jsme u YZA, tomu se v hitparádě loňský rok dařilo opravdu náramně -  kde se objevil YZO, tam byla zaručená minimálně top trojka. V létě se tu dokonce nahromadilo větší množství tracků, kde byl na featu právě Yzomandias a to byl ten den,

kdy se mu povedl husarský kousek tzv. ,,triple kill". V top trojce nebyl jediný track, který by neobsahoval jeho feat a tak se na prvních příčkách umístily - PTK - BABYABENZO, FOREST BLUNT - SEN a track YAK od SHIMMYHO - všechno feat YZO.

Naopak překvapivě se tolik nedařilo takovým matadorům jako jsou třeba Kontrafakt a to ani v solóvých trackách od Rytmuse, či Ega. Poměrně nevýrazně v hitparádě působil i Calin, který přitom svojí Hannou Montanou bourá všechny kluby i fesťáky dodnes,

a na výraznější umístění neodsáhl loni ani Viktor Sheen, který přitom láme rekordy streamů na spotify.

A v tom je hitparáda Spin Fresh Hits vlastně tak krásná, reflektuje opravdu jenom hlasy vás Spinnerů a dává prostor i oldschoolovějším interpretům, jako jsou třeba Prago Union, kteří se do top patnáctky roku 2022 dostali hned dvakrát!

No a jak vypadal kompletní žebříček? Na to už se mrkněte níže:

1. PTK ft. YZO - BABYABENZO

2. PSH – NEKONEČNO

3. FOREST BLUNT ft. YZO - SEN

4. ROBIN ZOOT – ČESKÁ FLORIIIDA

5. REST – TLAK

6. PRAGO ft. Rest – PO POSLECHU SMAŽTE

7. EKTOR – TO NENI HRA

8. MARPO – ZASE DALŠÍ PONDĚLÍ

9. KOKY ft. ROBIN ZOOT ft. VIKTOR SHEEN - SOS

10. HASAN – NEJLEPŠÍ STAV

11. PRAGO – DOKONALEJ ZLOČIN

12. DOLLAR PRYNC FT. SERGEI BARRACUDA – MSPORT

13. EKTOR - SE ZMĚNILI

14. ORION - FAMOUS

15. REFEW FT. JAROSLAV OLÁH - KRIMINÁL

Díky za vaše hlasy tady na našem webu radiospin.cz i poslouchání hitparády SPIN FRESH HITS - v premiéře - každé pondělí od sedmi večer nebo v repríze každý pátek od šesti večer.